AKTUELNO

Nestali novinar Stefan Cvetković na konferenciji 31. januara ove godine istakao je da je uveren da je ubistvo Olivera Ivanovića isključivo kriminalni akt i da je pozadina tog slučaja apsolutno kriminalna.

Na konferenciji u Pres centru UNS-a nedvosmisleno je ukazao da pozadina ubistva Ivanovića nema nikakve veze ni sa nacionalnim, ni sa etničkim, ni sa verskim, ni sa političkim establišmentom, odnosno ljudima koji obavljaju neke funkcije.

Takođe, rekao je i da upravo želio da izbegne ono što je nalogodavac, ili onaj ko je sve to osmislio imao nameru da uradi, a to je da kroz ovaj događaj uvuče neke druge konotacije, kao što je politika i slične stvari.

Želimo da izbegnemo ono što je možda nalogodavac ili onaj ko je osmislio ovo (ubistvo Olivera Ivanovića) i imao nameru, a to je da kroz ovaj događaj i ovo zaista gnusno delo uvuče neke druge konotacije - nacionalne, političke i slično. Ono što ću vam ja sada izneti, ono što smo mi uspeli da prikupimo ukazuje da, što se tiče ubistva gospodina Ivanovića, sve ukazuje, a mi smo gotovo sigurni da će i zvanična istraga to da pokaže, da se radi o kriminalnom aktu, te da je pozadina apsolutno kriminalna i da nema veze sa nacionalnim, etničkim, verskim, niti sa političkim establišmentom, odnosno pozicijama ili ljudima koji obavljaju neke funkcije, kako u Prištini, tako i u Beogradu - rekao je Cvetković.

Deo sa konferencije Stefana Cvetkovića možete pogledati u sledećem videu:

#Nestanak

#Novinar

#Oliver Ivanović

#Opozicija

#Stefan Cvetković

'